Háztartási gép javítás

Háztartási gép javítás

Menü

Rólunk

Prioritásaink:

 • Telefonos elérhetőség
  Nagyon fontosnak tartjuk, hogy munkaidőben elérhetőek legyünk telefonon. Ha éppen nem tudjuk felvenni a telefont, akkor éppen mással beszélünk. Amint az előző hívást befejezzük, rögtön hívjuk Önt. Ha itt a weboldalon visszahívást kér, szívesen visszahívjuk. (kattintson ide)
 • Pontosság
  Akkor érkezünk, amikor megbeszéltük. Az Ön ideje nekünk ugyanolyan fontos, mint Önnek, ezért kiemelten ügyelünk arra, hogy a megbeszélt időben érkezzünk.
 • Megfizethető ár
  Piaci árakkal dolgozunk. Nem mi vagyunk a piacon a legolcsóbbak, viszont a javítás elvégzése után is elérhetőek vagyunk. Nem kérünk pénzt előre, csak az elvégzett munkáért és kizárólag az előre megbeszéltek alapján.
 • Alkatrészek megbízható forrásból
  Az általunk felhasznált alkatrészek nagy része raktáron van, így gyorsan és korrekt áron tudjuk beépíteni. Kizárólag gyári, új alkatrészeket építünk be, használt alkatrészekkel, kókányolással, keleti okosságokkal nem foglalkozunk.
 • Nagy és kis márkák javítása
  Nem csak a "fő" márkákat javítjuk, hanem a kicsiket is. Ha valamely márkához nincs raktáron alkatrészünk, nagyrészt azokhoz is tudunk szerezni. Azokat a márkákat is javítjuk, amelyek nem a legnagyobb nevek a piacon.
 • Tartós eredmény
  Az általunk elvégzett javításra garanciát vállalunk, így nem kell attól tartania, hogy hamarosan megint elromlik a gépe ugyanazzal a hibával, mert ha elromlik, megjavítjuk.Áttekintő

20 éve foglalkozunk háztartási gépek szerelésével, javításával, karbantartásával. 

Bár az elmúlt 20 év alatt a technológia sokat változott, a gépek “okosodtak”, egy valami nem változott: A funkció! Ezek a háztartási gépek abban segítik Önt és családját, hogy több időt tölthessenek egymással, míg a gépek teszik a dolgukat. Tiszta legyen a ruha, ropogósan átsüljön az étel. És ha már beruháztak egy készülékbe, az lehetőleg ne rögtön a garanciális időszak lejárta után romoljon el.

Kollégáimmal hisszük, hogy a egy-egy megjavított készülékkel, nem csak Önökért tudunk tenni, hanem teszünk a környezetünkért, hiszen a manapság jóval rövidebb élettartamú gépeket így tovább tudják használni.